Rolex Daytona Cosmograph Wandklok Zwart-Rood 622480 Replica Horloges

Bent u op zoek naar de beste goedkope Rolex replica-horloges? Zoek dan niet verder dan de Rolex Daytona Cosmograph Wall Clock Black-Red 622480 Replica Watches. Deze horloges zijn gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen om er net zo uit te zien en aan te voelen als het echte werk. Met een quartz (batterij) uurwerk, een kast van geborsteld roestvrij staal en een geschroefde achterkant van geborsteld roestvrij staal, zijn deze horloges gebouwd om lang mee te gaan. De ion-geplateerde lunette met eenheden per uur-markering en de rode kroon aan de achterkant op de batterij-eenheid voegen een vleugje stijl toe, terwijl het saffierglas de wijzerplaat beschermt tegen krassen en beschadigingen.

Deze replica’s van Zwitserse klonen zijn perfect voor elke gelegenheid, of u nu op zoek bent naar een horloge om elke dag te dragen of om te pronken tijdens een speciale gelegenheid. Ze zijn ook een geweldig cadeau voor elke Rolex-liefhebber in je leven. Koop vandaag nog uw Rolex Daytona Cosmograph Wandklok Zwart-Rood 622480 Replica Horloges en ervaar zelf het verschil!

Kenmerken:
Merk: Rolex
Collectie: Daytona
Uurwerk: Quartz (Batterij)
Kast: Geborstelde roestvrijstalen kast
Achterkant: Geschroefde achterkant van geborsteld roestvrij staal met batterij-eenheid in het midden en wandhaak
Lunette: Ion-geplateerde lunette met eenheden per uur-markering
Kroon: Rode kroon aan de achterkant van de batterij-eenheid
Armband: Wandhaak
Glas: Saffierglas
Kleur: Zwart
Wijzerplaatkleur: Zwart
Diameter: 335 mm
Kastdikte: 40 mm
Verzendafmetingen: Extra groot
Kwaliteit en handelsmerk: Al onze horloges zijn waterbestendig maar niet waterdicht; we raden af om ermee te zwemmen of ermee te douchen. De horloges onder water nemen doet hun garantie vervallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *